AcasăSPORTPonor: Cea mai importanta medalie, cea pe echipe

Ponor: Cea mai importanta medalie, cea pe echipe

(foto: monitorulsv.ro)

Catalina Ponor a revenit luni in Romania, alaturi de sportivii din lotul olimpic. Gimnasta s-a declarat bucuroasa ca a obtinut doua medalii, una cu echipa – cea mai importanta pentru ea- si argintul din finala la sol.

(foto: monitorulsv.ro)

„Ma bucur ca am reusit sa aduc Romaniei o medalie personala in plus, fata de cea pe echipe, dar pentru mine cea importanta a fost cea pe echipe. Ma bucur ca am reusit sa trec peste problema de la barna si ca am venit sanatoasa acasa”, a spus Ponor.

Gimnasta nu a vrut sa comenteze foarte mult situatia din finala de la barna, declarand ca daca ea nu facea anumite greseli, nu ar fi ajuns in situatia in care sa piarda medalia de bronz in fata americancei Raisman. „Nu vreau sa contest ce a fost si de ce s-a intamplat. Ce a fost a fost. In primul rand pentru ca eu mi-am facut greselile mele, daca nu existau, nu exista nici aceasta problema”, a spus Ponor.

Intrebata unde sunt pretioasele simboluri obtinute in urma evolutiilor la Jocurile Olimpice Londra 2012, Catalina a raspuns zambind: „in geanta”. „Medaliile vor fi puse in vitrina”, a continuat gimnasta.

author avatar
Cristina Stefan
278 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger