AcasăSPORTPompiliu Popescu ii cere lui Burleanu daune de 500.000 de euro

Pompiliu Popescu ii cere lui Burleanu daune de 500.000 de euro

Pompiliu Popescu este decis sa-l falimenteze pe Razvan Burleanu

Acuzat de presedintele FRF ca a facut afaceri pe spinarea echipei nationale, medicul Pompiliu Popescu a decis sa-l actioneze in instanta pe Razvan Burleanu.

Pompiliu Popescu este decis sa-l falimenteze pe Razvan Burleanu

„Pompi” a fost indepartat de la nationala cu numai o luna inainte de startul Campionatului European. Modul in care FRF a ales sa-l „execute” a starnit reactii din partea multor legende ale fotbalului, majoritatea declarandu-se de partea celui care a avut grija de „tricolori” in ultimii 25 de ani. Cand a realizat sprijinul de care se bucura Pompiliu Popescu, Razvan Burleanu a iesit la atac, aruncand pe piata o serie de acuzatii la adresa fostului medic al Romaniei.

Firesc, Popescu a decis sa se apere si o va face in instanta. „Dr. Pompiliu Popescu este decis sa-l actioneze in justitie pe presedintele FRF, Razvan Burleanu, urmare a gravelor acuzatii pe care acesta i le-a adus. Afirmatiile grave lansate in spatiul public de Razvan Burleanu, referitoare la «meniul jucatorilor echipei nationale din ziua si preziua meciului cu Finlanda», «acordarea de consultatii medicale nefiscalizate in hotelul echipei nationale din Antalya 2016 jucatorilor apartinand unor echipe de club», precum si cele referitoare la«achizitionarea de medicamente pentru loturile nationale », au afectat imaginea si reputatia profesionala a dr. Pompiliu Popescu si a staff-ului medical pe care l-a condus, inscriindu-se in registrul unor acuzatii nefondate (…) Impactul afirmatiilor presedintelui FRF este unul puternic, iar consecintele sunt deosebit de grave, intrucat s-a indus ideea unei lipse de profesionalism si de probitate morala si profesionala a dr. Pompiliu Popescu”, se arata intr-un comunicat de presa trimis de fostul medic al echipei nationale. Din cate se zvoneste, acesta vrea de la Burleanu daune morale in valoare de o jumatate de milion de euro!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
160 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger