AcasăSPORTPoloneza Natalia a pus ochii pe Ronaldo!

Poloneza Natalia a pus ochii pe Ronaldo!

FELINA. Privirea patrunzatoare a Nataliei a cucerit multi barbati

Starul Portugaliei este cel mai curtat fotbalist din lume, iar asta se vede si la turneul final al Campionatului European. Cel supranumit „CR7” este dorit, mai nou, si de Larissa Riquelme a Poloniei.

FELINA. Privirea patrunzatoare a Nataliei a cucerit multi barbati

Cum Polonia a parasit competitia inca din grupe, Natalia Siwiec s-a reprofilat pe o alta reprezentativa pe care sa o sustina in fazele eliminatorii. Si n-a fost greu de ales, din moment ce Cristiano Ronaldo – considerat cel mai sexy fotbalist al planetei – joaca pentru „nationala” Portugaliei. „Golurile marcate de el sunt absolut fantastice. In sfarsit, a inceput sa joace la fel cum o face la Real Madrid! Isi doreste sa fie perfect si munceste intens pentru asta. Merita sa fie ales cel mai bun fotbalist din 2012”, a declarat frumoasa Natalia, supranumita Larissa Riquelme a Poloniei, nu inainte de a incheia cu un mesaj adresat Irinei Shayk, logodnica starului lusitan: „Cu adevarat, CR7 este un barbat foarte atragator! Chiar si asa, l-as putea seduce, dar sa nu uitam ca amandoi suntem implicati in alte relatii…”.

ADMIRATOARE. Natalia Siwiec poarta, deja, un tricou imprimat cu sigla federatiei portugheze

Speculatiile au inceput, deja, sa apara, mai cu seama ca, spre deosebire de iubita oficiala a starului de la Real, Natalia Siwiec a fost prezenta in tribune la meciul Portugalia – Cehia, din faza sferturilor de finala.

 

NATALIA. Tricoul are imprimat pe spate numarul 7, dar nu si numele celui care l-a facut celebru, Cristiano Ronaldo

Presa rusa a scris ca fotomodelul Irina Shayk si Cristiano Ronaldo se vor casatori imediat dupa terminarea Campionatului European, fericitul eveniment urmand a avea loc pe proprietatea din Madeira a jucatorului „galactic”.

SEXY .Pantofi sport, pantaloni scurti si tricou fara umeri, vestimentatia "Larissei din Polonia"
author avatar
Laurentiu Teodorescu
821 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger