AcasăSPORTPoloistii si-au luat pastilele pentru Olimpiada

Poloistii si-au luat pastilele pentru Olimpiada

Echipa olimpica de polo s-a echipat pentru Londra

Singura echipa calificata la J.O. de la Londra va tine legatura cu fanii, pe tot parcusul competitiei, prin intermediul Facebook-ului, gratie tabletelor primite de la sponsorul principal.

Echipa olimpica de polo s-a echipat pentru Londra

Elevii lui Istvan Kovacs se bucura de ultimele zile de vacanta inaintea inceperii pregatirii pentru Jocurile Olimpice. De luni, Cosmin Radu &Co. se vor deplasa la Oradea, unde se va face pregatirea centralizata. Poloistii au gasit o modalitate de a pastra legatura cu fanii, primind din partea sponsorului cate o „tableta”, cu care vor transmite live, pe pagina de Facebook a echipei.

„Vom da stiri, vom pune poze, pentru ca toata lumea sa aiba acces la ceea ce se intampla. Speram sa semnalam victorii cat mai multe, pentru ca ne dorim o performanta buna la Londra, mai ales ca am lipsit atatia ani de la Jocurile Olimpice”, a declarat capitanul echipei nationale, Cosmin Radu. Pe pagina respectiva de Facebook, mai mult de 90% din „prietenii” echipei sunt persoane de sex feminin. „Obiectivul este sa trecem de grupe. Daca vom reusi asta, orice lucru este posibil mai departe. Cred ca meciul cu SUA o sa fie cheia, pentru ca ei sunt adversarii nosti directi pentru a ajunge in sferturi”, a mai spus Cosmin Radu. La Olimpiada, in grupe, tricolorii vor infrunta Ungaria, SUA, Muntenegru, Marea Britanie si Serbia.

author avatar
Sebastian Stan
51 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger