AcasăSPORTPolitia londoneza a dat iama in speculantii de bilete

Politia londoneza a dat iama in speculantii de bilete

Arenele au fost pe jumatate goale la primele evenimente sportive

In primele zile ale Jocurilor Olimpice de la Londra s-a remarcat si numarul mare de scaune goale la tot felul de competitii sportive, organizatorii considerand ca acest lucru se intampla in special din pricina speculantilor care actioneaza pe „piata neagra”.

Arenele au fost pe jumatate goale la primele evenimente sportive

Nu mai putin de 16 speculanti au fost arestati, vineri si sambata, in zona Stratford, in apropiere de Parcul Olimpic din Londra, dar si langa „All England Lawn Tennis and Croquet Club”, arena care gazduieste meciurile de tenis.

Politia metropolitana londoneza si-a propus sa aresteze cat mai multi speculanti cu bilete

Oficialii politiei metropolitane londoneze au declarat ca aceste arestari sunt doar inceputul razboiului dus impotriva speculantilor, numerosi locuitori ai capitalei Angliei fiind nemultumiti ca nu pot vedea evenimentele sportive pentru ca biletele au ajuns sa aiba preturi colosale pe piata neagra. Dintre cei 16 speculanti retinuti deja, a fost data publicitatii identitatea a doi arestati, Wolfgang Menzel, un german de 57 de ani, si Maria Bukranova, o slovaca de 30 de ani. Conform unei anchete incepute de organizatorii Jocurilor Olimpice, s-au inregistrat asistente reduse la evenimentele sportive disputate pana acum si din cauza ca mii de bilete au fost repartizate sponsorilor si nefolosite. Ca masura de siguranta, organizatorii J.O. au decis ca, de astazi, locurile libere ramase sa fie ocupate de soldati ai armatei britanice si studenti.

author avatar
Cristi Ionita
294 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger