AcasăSPORTPoli Timisoara va ajunge in liga judeteana

Poli Timisoara va ajunge in liga judeteana

Jucatorii banateni vor pleca liberi de contract

Marian Iancu a anuntat ca nu va plati datoriile de 2 milioane de euro ale formatiei pe care o patroneaza. Banatenii vor ajunge, astfel, in Liga 4, iar palmaresul sa fie cedat lui Viorel Boit.

Jucatorii banateni vor pleca liberi de contract

Razboiul lui Marian Iancu impotriva autoritatilor din Timisoara continua. Dupa ce a retras dosarul de licentiere pentru Liga 1, patronul celor de la Poli a anuntat ca va ceda palmaresul echipei societatii lui Viorel Boit, seful Asociatiei Membrilor Fondatori ai clubului Universitatea Politehnica.

Pentru a se realiza aceasta tranzactie, Poli Timisoara va fi retrogradata in Liga 4, dar manevra lui Iancu nu este vazuta cu ochi buni de FRF, care banuieste ca boss-ul BkP doreste sa se sustraga de la plata datoriilor. “Din 2010 nu mai este posibila preluarea dreptului de joc. Orice echipa nou fiintata trebuie sa porneasca de la judeteana. Aceasta este o cerinta FIFA”, a anuntat seful Comisiei de Licentiere, Viorel Duru. In acest moment exista doua variante pentru echipa din Timisoara, sa plateasca datoriile sau sa o ia de la capat din campionatul judetean.

author avatar
Sebastian Stan
256 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger