AcasăSPORTPoli Timisoara - Steaua 0-0. Campioana intra in istoria moderna a fotbalului!

Poli Timisoara – Steaua 0-0. Campioana intra in istoria moderna a fotbalului!

sursa foto: renasterea.ro

Unul dintre cele mai asteptate meciuri din etapa a 26-a a Ligii I la fotbal s-a disputat sambata seara, pe Stadionul „Dan Paltinisanu”, din Timisoara, intre Poli Timisoara si Steaua.

sursa foto: renasterea.ro

Desi pornea ca mare favorita, Steaua a obtinut doar un 0-0, la capatul unui meci echilibrat in care ambele formatii au ratat cateva ocazii importante.

Daca sutul lui Sanmartean, din cativa metri, a fost scos cu greu de Nuno Claro, iar Piovaccari a trimis mult peste dintr-o pozitie ideala, jucatorii lui Poli i-au dat mari emotii lui Tatarusanu gratie unor suturi de la distanta scoase in extremis de goalkeeperul Stelei.

Steaua a trecut cu bine peste al 26-lea hop din actuala stagiune, campioana en-titre ramanand neinvinsa. Steaua lui Reghecampf urca pe locul 3 in clasamentul all-time al formatiilor din Romania cu cele mai lungi serii de invincibilitate.

In plus, de sambata, Steaua este doar unul dintre cei doi lideri neinvinsi din Europa, alaturi de formatia ceha Sparta Praga. Bayern Munchen, liderul autoritar din Bundesliga, a clacat, 0-1 la Augsburg. Bavarezii au scuza ca sunt deja campioni in Germania si si-au menajat o multime de titulari pentru returul cu Manchester United din sferturile de finala ale UEFA Champions League.

Si timisorenii sunt multumiti cu egalul, cei de la Poli considerand ca punctul castigat, „impotriva celei mai bune echipe din tara”, ajuta mult echipa in lupta pentru salvarea de la retrogradare.

author avatar
Cristi Ionita
214 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger