AcasăSPORTPoli Timisoara se desparte de sase jucatori

Poli Timisoara se desparte de sase jucatori

Marian Iancu, finantatorul clubului de fotbal Poli Timisoara, a anuntat ca gruparea banateana va renunta la serviciile a sase jucatori.

Dupa ce a aflat, de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, ca va avea evolua in Liga a II-a, conducerea clubului Poli Timisoara a decis sa se desparta de cei mai importanti jucatori ramasi in lot.

Astfel, Marian Iancu a anuntat ca Pantilimon, Goga, Bourceanu, Sepsi si Tames vor fi vanduti sau cedati in coproprietate, iar Sorin Ghionea va pleca liber de contract, contractul fundasului cu Poli Timisoara incheindu-se pe 30 iunie.

De altfel, fostul fundas al Stelei a ajuns deja la un acord cu gruparea Kavala, din Grecia, si foarte probabil va fi elevul lui Marius Sumudica in sezonul urmator.

Marian Iancu a mai anuntat ca este posibil ca gruparea de pe Bega sa se desparta si de antrenorul Dusan Uhrin jr, iar banii obtinuti din cedarea jucatorilor vor fi folositi pentru a achita datoriile pe care le mai are clubul. Locul celor sase fotbalisti va fi luat de jucatori promovati din propria pepiniera.

author avatar
Cristi Ionita
211 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger