AcasăSPORTPoli Timisoara pleaca cu 26 de jucatori in Austria

Poli Timisoara pleaca cu 26 de jucatori in Austria

Poli Timisoara va sustine un cantonament in Austria, desi gruparea banateana a retrogradat la „masa verde” si a ramas fara cativa jucatori importanti.

Dusan Uhrin jr, antrenorul lui Poli, va deplasa in Austria 26 de jucatori, insa ramane de vazut cati dintre acestia se vor afla in lotul timisorenilor si la startul noului sezon. Cei 26 de jucatori sunt Pantilimon, Lepmets, Paul Iordache – Luchin, Sepsi, Scutaru, Ghionea, Florin Sandu, Mera, Florin Ilie – Curtean, Tames, Popovici, Ionut Matei, Rafael Rocha, Poparadu, Bourceanu, Adrian Popa, Zaluschi, Chitu, Patras – Axente, Zagrean, Nikolic, Goga, Ricketts.

Poli i-a pierdut deja pe Cisovski, Burca, Alexa, Helder, Zicu sau Magera si va mai pierde cativa jucatori in cazul in care nu va avea castig de cauza la Tribunalul de Arbitraj Sportiv in dosarul „licentelor”. Pe lista jucatorilor care ar mai putea parasi echipa se afla Pantilimon, Luchin, Sepsi, Ghionea, Bourceanu, Zagrean, Axente si Goga, acestia urmand sa fie inlocuiti, cel mai probabil, cu fotbalisti din propria pepiniera.

Banatenii vor sustine cinci meciuri de verificare in Austria, printre adversari aflandu-se echipe precum FK Kosice, Austria Salzburg sau Zestafoni. Poli a pierdut, cu 2-1, amicalul cu Ferencvaros din Ungaria, singurul gol al echipei banatene fiind marcat de Axente.

author avatar
Cristi Ionita
1.321 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger