AcasăSPORTPoli Timisoara nu mai promoveaza: Tg.Mures, Sibiu si Sportul trag de locul...

Poli Timisoara nu mai promoveaza: Tg.Mures, Sibiu si Sportul trag de locul 15

Subotic poate rămâne în Liga 1 cu FCM Tg.Mureş

Decizia lui Marian Iancu de a retrage dosarul de licentiere face loc unei noi batalii in subsolul clasamentului. Pentru ramanerea in Liga 1 se vor lupta FCM Tg. Mures, Vointa Sibiu si Sportul Studentesc.

Subotic poate rămâne în Liga 1 cu FCM Tg.Mureş

Mircea Sandu a anuntat, ieri, in cadrul Adunarii Generale a FRF, ca Poli Timisoara a renuntat la ideea promovarii, desi este pe locul 2 in Seria 2 a ligii secunde. „Poli Timisoara si-a retras dosarul de licentiere in urma cu patru zile”, a declarat presedintele FRF. In plus, patronul timisorenilor, Marian Iancu, a fost declarat persona non grata in fotbalul romanesc, o decizie luata cu 188 de voturi pentru, 1 impotriva si 2 abtineri.

Lukanovic, om de bază la Voinţa Sibiu

Dupa „rezolvarea” situatia Timisoarei, Adunarea Generala a FRF a decis ca locul lasat liber de banateni sa fie ocupat de echipa care va termina pe locul 15 in actuala stagiune a primului esalon. Astfel, cu o zi dupa ce au aflat ca sunt retrogradate matematic, FCM Tg.Mures, Vointa Sibiu si Sportul Studentesc au mai primit o sansa.

Atacantul Curelea, al doilea golgeter al „studenţilor“

Dintre cele trei contracandidate la locul ramas vacant, FCM Tg.Mures pare cea mai avantajata, in vreme ce Sportul are o misiune imposibila. Echipa pregatita de Ovidiu Sabau detine 32 de puncte, Vointa Sibiu 29, iar Sportul 27.

Pana la finalul stagiunii, FCM Tg.Mures mai are de jucat cu Ceahlaul (pe teren propriu) si FC Brasov (deplasare). Vointa Sibiu va infrunta „U” Cluj (deplasare) si CS Mioveni (deplasare, iar Sportul va evolua cu Rapid (in Regie) si Petrolul (la Ploiesti).

author avatar
Sebastian Stan
244 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger