AcasăSPORTPoli Timisoara, exclusa din competitiile organizate de FRF

Poli Timisoara, exclusa din competitiile organizate de FRF

(foto: timisoreni.ro)

Poli Timisoara a fost exclusa din toate competitille organizate de catre Federatia Romana de Fotbal, decizia aplicandu-se in cazul echipelor de seniori ale clubului.

(foto: timisoreni.ro)

Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal (FRF) a decis excluderea echipelor de seniori ale clubului Poli Timisoara din toate competitiile organizate de catre FRF.

Decizia FRF a survenit dupa ce clubul Poli Timisoara nu a reusit sa isi achite toate datoriile banesti pe care le avea catre terte persoane s intitutii.

„In baza art. 24 lit. C.1 din RSTJF se sanctioneaza clubul SC Politehnica Timisoara SA cu masura excluderii echipelor de seniori din toate competitiile organizate sub egida Federatiei Romane de Fotbal”, a explicat FRF, prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul propriu, motivul excluderii echipei Poli Timisoara.

Pe baza acelorasi rationamente, pe langa Poli Timisoara, au mai fost excluse si echipele de juniori ale CSS 2 Baia Mare.

„In baza aceluiasi articol se sanctioneaza tot cu masura excluderii din toate competitiile organizate de FRF echipele de juniori ale CSS 2 Baia Mare”, se mai arata in comunicatul FRF.

author avatar
Ionut Zgimbau
237 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger