AcasăSPORTPleaca Zlatan, vine Cristiano Ronaldo

Pleaca Zlatan, vine Cristiano Ronaldo

Se spune ca Ronaldo ar avea o relatie cu luptatorul marocan Badr Hari

Parisul l-a pierdut pe Zlatan Ibrahimovici, dar nu plange dupa el. Se pregateste sa-i ureze bun venit unui alt superstar al fotbalului. Cristiano Ronaldo si-a dat acordul de principiu sa vina in Franta, iar oferta de 120 de milioane de euro a PSG-ului il poate convinge pe Florentino Perez, boss-ul lui Real, sa semneze actele de transfer.

Se spune ca Ronaldo ar avea o relatie cu luptatorul marocan Badr Hari

Pentru Cristiano, trecerea de la Madrid la Paris reprezinta o adevarata lovitura in vederea dezvoltarii brand-ului sau. CR7 vinde bine, insa in capitala modei cifrele ar exploda de-a binelea. Portughezul detine mai multe magazine de haine (linii vestimentare complete), dar are in plan ca pana la finalul acestui an sa intre si pe piata parfumurilor. Nu in ultimul rand, trebuie sa tinem cont si de oferta financiara: seicul Al Thani, proprietarul clubului PSG, ii ofera lusitanului un salariu anual de 30 de milioane de euro! In plus, la Paris, prietenia sa cu luptatorul Badr Hari n-ar mai starni atatea speculatii, capitala Frantei fiind un oras recunoscut pentru toleranta aratata fata de minoritati.

Zlatan si Helena, o familie aparent fericita

Zlatan Ibrahimovici, in schimb, pare tentat sa aleaga Manchester. Dupa ce a iesit campion in Olanda, Italia, Spania si Franta, suedezul cauta performanta si in Anglia, tara celui mai puternic campionat din lume. Chiar daca sotia sa, Helena Seger, candva un fotomodel apreciat, isi doreste sa se stabileasca in SUA (la Los Angeles ori New York), Zlatan sustine ca inca mai are un cuvant de spus in fotbalul european.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
100 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger