AcasăSPORTPleaca MM, vine Buzarin?

Pleaca MM, vine Buzarin?

MM Stoica are usa inchisa la majoritatea cluburilor din Liga 1

Dupa ce a demonstrat ca este cel mai mare conducator din fotbalul romanesc, Mihai Stoica a preferat sa se retraga intr-o cutie de carton.

MM Stoica are usa inchisa la majoritatea cluburilor din Liga 1

In timp ce Ronny Levy isi lua „la revedere” de la stelisti printr-o conferinta de presa, Mihai Stoica intra in „Palatul” lui Becali, caruia-i inainta „demisia de onoare”. Spre surprinderea celui mai bun manager din fotbalul romanesc, latifundiarul nu doar ca i-a semnat actele de trecere in somaj, dar nici macar nu l-a rugat sa se razgandeasca! In fapt, atitudinea lui Gigi Becali este una cat se poate de fireasca, daca ne raportam la atacul lansat inca de la primele ore ale diminetii de ieri: „Pe Ilie Stan nu-l intereseaza de MM, n-are nicio treaba cu el. Intrebati-l pe Mihai daca mai ramane la Steaua, din punctul meu de vedere, nu am nicio treaba. O sa vorbesc cu el. Ma intereseaza pe mine Meme daca e de acord cu Ilie Stan? E decizia lui, nu ma intereseaza. I-au haturile in mana, ca, altfel, se alege praful”.

Si cum, totusi, Stelei ii trebuie un conducator, nu este exclus ca Ilie Stan sa ceara „transferul” de urgenta al lui Alin Buzarin, jurnalist pentru care a insistat si in perioada cand conducea Victoria Branesti.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
104 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger