AcasăSPORTPleacă Iordănescu de la națională? Este dorit de o echipă mare

Pleacă Iordănescu de la națională? Este dorit de o echipă mare

Contractul dintre Edi Iordănescu și Federația Română de Fotbal se încheie la finalul Campionatului European din această vară.

Selecționerul României, în vârstă de 45 de ani, a fost rezervat în ceea ce privește viitorul său. A declarat acum ceva timp că nu dorește nicio negociere cu FRF, înainte de European.

Iordănescu are deja 2 ani petrecuți pe banca tricolorilor și a reușit în tot acest timp să califice naționala la un turneu final, după mai bine de 8 ani. Se pare că rezultatele sale au fost remarcate de nume grele ale Europei, astfel că au început deja să vină ofertele.

Se aud zvonuri cum că Legia Varșovia, cea mai renumită echipă din Polonia, ar fi interesată de serviciile antrenorului român. Legia este de 15 ori campioană în Polonia și mai are în palmares 20 de cupe și 5 supercupe.

Conducerea celor de la Legia l-ar fi apelat pe Octavian Moraru, fost director sportiv la Rapid și la Gaz Metan Mediaș, pentru a-l convinge pe selecționer că ar avea doar de câștigat după ”transferul” în Polonia.

Moraru și Iordănescu jr. se cunosc foarte bine de pe vremea când au lucrat împreună, la Gaz Metan Mediaș.

Ce îl sfătuiește Tata Puiu?

FRF nu a demarat încă nicio discuție cu actualul selecționer, privind eventuala prelungire a înțelegerii. Negocierea ar putea avea loc înainte sau imediat după Europeanul din Germania, care va avea loc între 14 iunie și 14 iulie.

Întrebat despre colaborarea dintre fiul său și echipa națională, Anghel Iordănescu a mărturisit că nu l-a sfătuit nimic pe Edward. Iordănescu senior a dat de înțeles că mingea este, în primul rând, la FRF.

”Să fiu sincer, mi-a cerut de câteva ori punctul de vedere atunci când s-a transferat de la Pandurii la Gaz Metan sau la FCSB. Mi-a reproșat după că am fost de acord la FCSB.

Probabil că o să fie și o discuție pe această temă, dar sincer să spun, nu am să-i dau niciun răspuns și am să evit subiectul. Am să îl dau cu inima, nu uitați că am stat 10 ani în 3 mandate la naționale.

Am renunțat la bani mulți să vin, am ales cu inima. Echipa națională este cel mai înalt nivel. El și-a dorit mult să ajungă aici, a reușit, a performat și sunt convins că ține la echipa națională. Nu este vorba de partea financiară, depinde de ce își dorește președintele”, a declarat legendarul fotbalist român, Anghel Iordănescu.

author avatar
Mihail Ioan
354 afisari

5 COMENTARII

  1. …”Se pare că rezultatele sale au fost remarcate de nume grele ale Europei, astfel că au început deja să vină ofertele.”…Ofertele e una singura…Legia Warshaw…pfaiii…

  2. …”Se pare că rezultatele sale au fost remarcate de nume grele ale Europei, astfel că au început deja să vină ofertele.” deci ofertele e una singura. Legia Varsovia…Pfaaaiii!

  3. Drum bun ,cale bătută ! Să-l ia oricine numai să plece de la națională și dacă se poate sa-l ia si pe tata puiu …

  4. cand se apropie sfarsitul contractului se tot aud fel de fel sa creasca cota . duca-se !

  5. O statuie, ceva, antrenorul de aur, deși n-a câștigat nimic ?? Hai, prestigitatorii condeiului, faceți concurs, ca la osanale va știți.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger