AcasăSPORTPlay-OUT: Rapid și CFR nu vor titlul!

Play-OUT: Rapid și CFR nu vor titlul!

Etapă jalnică pentru rivalele FCSB-ului. Grupările „feroviare” au dat-o în bară grav în startul play-off-ului. De fapt, mai degrabă e play-OUT pentru Rapid și CFR, care au pierdut acasă în prima rundă.

Clujenii au fost învinși cu 1-2 de către Universitatea Craiova.

Însă, cei ce păreau a fi coșmarul de anul acesta al FCSB-ului s-au liniștit destul de repede și sunt surpriza neplăcută a momentului. Deși i-au bătut pe unde i-au prins pe fotbaliștii lui Gigi Becali, Rapidul nu a reușit să pună probleme reale liderului în cursa pentru titlu. Giuleștii au scos colții exact cât să îi motiveze pe rivali, apoi i-au lăsat în pace.

În prima etapă din play-off, Rapid s-a făcut de râs cu Farul. Echipa lui Gică Hagi a învins cu 2-1 la București, mărind astfel diferența dintre Rapid și finul Becali.

Atât de tare să îi fi destabilizat, oare, pe rapidiști arestarea lui „Bocciu”? Posibil, cert e că echipa lui Dan Șucu nu știe să joace sub presiune, deși patronul i-a motivat pe fotbaliști oferind cele mai mari prime din Liga 1.

Mirosea a titlu sub Podul Grant, după 4-0 cu FCSB. Rapidul părea ca s-a închegat perfect și a arătat un fotbal de senzație în fața liderului, însă totul s-a dus de râpă în meciul cu Farul, arătând încă o dată că sub Podul Grant încă nu crește performanța.

Deja, după prima etapă a playoff-ului, lucrurile s-au schimbat radical. FCSB răsuflă ușurată, Rapid și CFR sunt în vrie.

Nu știm cum se face asta, căci FCSB-ul nu e nici pe departe în cea mai bună formă. Echipa lui Gigi joacă prost, dar, cumva, adversarele directe reușesc să joace și mai prost.

În partida cu Sepsi, băieții lui Elias Caralambous au arătat un fotbal modest, nicidecum un joc demn de o campioană. Cu toate acestea au reușit să înscrie două goluri, învingând cu 2-1.

Șapte puncte sunt acum diferență între FCSB și Rapid și mai sunt de jucat doar 4 meciuri din faza playoff-ului. Cam puțin timp rămas pentru a se schimba ceva.

Numai un ghinion extrem poate da jos echipa lui Becali de pe locul de campioană, și asta doar dacă Rapidul va juca perfect de acum încolo. Nu ar fi prima data, însă, când FCSB ar pierde campionatul chiar când desfăceau șampania.

Anul trecut, nașul Hagi i-a suflat titlul lui Becali în ultima clipă. Să se repete istoria și anul ăsta?!

author avatar
Mihail Ioan
1.282 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger