AcasăSPORTPlatini la "Lia Manoliu": Aveti stadion, mai trebuie si niste jucatori

Platini la „Lia Manoliu”: Aveti stadion, mai trebuie si niste jucatori

sorin-oprescu-michel-platini-stadion-national-arena-lia-manoliu-foto-agerpres

Amicalul dintre Romania siArgentina se va juca pe 10 august 2011 pe stadionul National „Lia Manoliu”. Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, l-a asigurat sambata, pe presedintele UEFA, Michel Platini, ca arena va fi gata in termenul stabilit.

sorin-oprescu-michel-platini-stadion-national-arena-lia-manoliu-foto-agerpresIntr-o conferinta de presa comuna cu o delegatie UEFA  condusa de Platini, Sorin Oprescu a declarat ca ritmul lucrarilor la stadion va fi accelerat si ca, „probabil, se va lucra si noaptea”.

„Avem finantare pentru finalizarea acestui obiectiv de investitii si deja am format echipele care sa se ocupe de evenimentul de inaugurare a stadionului. Suntem mandri de acest stadion care apartine romanilor”, a afirmat Oprescu.

La randul sau, Michel Platini s-a declarat multumit de ceea ce a vazut, precizand ca nu are sugestii de facut constructorului.

„As spune ca acest stadion nu este construit numai pentru finala Europa League de anul viitor, ci reprezinta o istorie care va continua sa se scrie (…) Sunt mulţumit de ce am văzut. Aveţi un stadion foarte frumos, un sediu al federaţiei frumos, mai trebuie şi nişte jucători foarte buni. Eu nu pot să fac nimic în acest sens (…) Am venit special in Romania sa vad acest stadion pentru ca nu voi putea fi aici la meciul de pe 10 august”, a spus Platini.

484 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger