AcasăRecomandariPlanul lui Dinu Gheorghe: Echipa din romani, iesirea din insolventa si reinfiintarea...

Planul lui Dinu Gheorghe: Echipa din romani, iesirea din insolventa si reinfiintarea Dinamo 2

De ani buni in anonimat, dinamovistii asteapta izbavirea fotbalistica de la omul care a facut din Rapid o forta a campionatului. Dinu Gheorghe nu face promisiuni, dar are un plan bine pus la punct.

Dinu Gheorghe priveste increzator spre viitorul lui Dinamo

Toate calculele devin, insa, nule daca Tribunalul Bucuresti nu va decide, la finalul acestei luni, iesirea din insolventa a FC Dinamo. Intreaga strategie gandita de Dinu Gheorghe depinde de ce se va intampla pe 27 mai: daca scapa de insolventa, „alb-rosii” sunt pregatiti sa depuna dosarul pentru participarea in cupele europene, editia 2016/ 2017 (campionatul viitor). In acest caz, noul presedinte din Stefan cel Mare stie cum va arata campania de transferuri din vara: „Este important sa aducem jucatori mai buni decat cei pe care ii avem. Exista un plan bine pus la punct, 70% din lot va fi format din romani. Vom aduce si straini, dar numai de calitate, peste ce avem. Insa, ma repet, Dinamo asteapta o zi importanta, 27 mai, cand instanta va stabili daca iesim din insolventa. Atunci vom sti pe ce drum pornim”. Despre colaborarea cu finantatorul Ionut Negoita, fostul conducator de la Rapid, FC Brasov si Astra afirma ca nu exista absolut niciun fel de neintelegeri: „ Implicarea domnului Negoita a fost totala si pana acum. Am o echipa, antrenorul si finantatorul care ma sustine, impreuna vom reconstrui Dinamo”.
In prezent fara o echipa secunda puternica, dupa colaborarea cu ACS Berceni, Dinu Gheorghe vrea sa „reinvie” Dinamo 2. Obiectivul satelitului va fi promovarea in esalonul second chiar din sezonul viitor. La formatia a doua a clubului vor evolua „numai  jucatori cu varste cuprinse intre 17 si 20 de ani”, tocmai pentru a asigura primei echipe baza unei selectii consistente.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
363 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger