AcasăSPORTPlaiesii “Dulaului” dau prima batalie pentru Liga

Plaiesii “Dulaului” dau prima batalie pentru Liga

FC Vaslui sustine marti seara, de la ora 21.45, la Arnhem, meciul cu Twente Enschede din prima mansa a turului III preliminar al UEFA Champions League.

Zguduiti bine de inceputul dezastruos din Liga I, 0-3 cu Rapid, jucatorii lui FC Vaslui spera sa-si ia revansa maine, impotriva lui Twente Enschede, in prima mansa din turul III preliminar al UEFA Champions League. Formatia olandeza este cotata cu prima mansa, plaiesii “dulaului” Hizo urmand a avea in fata o echipa care se bazeaza pe un fotbal atletic.

Co Adriaanse, antrenorul lui Twente, are in lot 12 jucatori de peste 1,85 metri inaltime. Twente a facut furori in ultimele trei sezoane din Olanda, fiind campioana in 2010 si vicecampioana in 2009 si anul acesta.

Meciul de maine seara, dintre Twente Enschede si FC Vaslui, se va disputa pe Stadionul “GelreDome”, din Arnhem, o arena cu 25.000 de locuri. Stadionul “De Grolsch Veste”, al celor de la Twente, este inchis dupa accidentul de munca din 7 iulie.

Atunci, doua persoane au murit si 10 au fost ranite, dupa ce acoperisul uneia dintre peluze s-a prabusit peste o echipa de muncitori. Pe “GelreDome” s-a disputat meciul Romania – Portugalia, 0-1, de la Euro 2000, cand Costinha a marcat golul victoriei in prelungirile partidei.

author avatar
Cristi Ionita
123 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger