AcasăSPORTPivotul Oana Manea, aventura cu antrenorul Radu Voina

Pivotul Oana Manea, aventura cu antrenorul Radu Voina

Dupa divort, Oana Manea nu s-a mai etalat cu niciun barbat

Dupa presupusa relatie dintre Adina Meirosu si boss-ul Combinatului Oltchim, Constantin Roibu, o alta jucatoare divortata din lotul „galacticelor” este baunita ca ar avea o atractie speciala pentru cel care i-a fost antrenor la echipa de club si la nationala.

Dupa divort, Oana Manea nu s-a mai etalat cu niciun barbat

Dupa ce „National” a prezentat presupusa idila dintre Adina Meirosu si Constantin Roibu, o alta poveste a aparut pe tapet. Un pont venit pe adresa redactie indica o posibila aventura intre colega de camera a Adinei, pivotul Oana Manea (27 ani), si fostul antrenor al Oltchimului, dar si al nationalei Romaniei, Radu Voina (62 ani).

Radu Voina este casatorit de peste 30 de ani

Sportiva este divortata din 2008, dupa un mariaj de numai doua luni cu un anume George Miclescu. Oana ar avea o oarecare atractie pentru ultimul selectioner al Romaniei, care este casatorit cu Carmelita si au impreuna doi copii, o fata si un baiat. Presupusa relatie dintre cei doi s-ar fi derulat in mare secret, dar totul a iesit la iveala din cauza unor „scurgeri”  din vestiar. La inceputul acestei luni, intrebata daca va merge cu iubitul in vacanta, Oana Manea declara: „Nu sunt cu nimeni deocamdata. Asa ca nu se pune problema unei vacante in doi. Sper ca intr-un viitor nu prea indepartat sa-mi intalnesc si eu jumatatea. Mi-as dori o familie si, evident, copii, pentru ca-i ador”.

In Norvegia, totul este pe „fata”

In handbalul continental, legaturile dintre antrenori si jucatoare sunt foarte des intalnite, Norvegia fiind cea mai deschisa in aceasta privinta. Tehnicianul de la ETO Gyor, Karl Erik Bohn (46 ani) se iubeste cu pivotul aceleasi echipe, norvegianca Heidi Loke (29 ani). „La inceput ma deranja varsta, deoarece diferenta de 17 dintre noi mi se parea mare. De cand suntem impreuna, imi este greu sa o scot de pe teren. Si asta, doar pentru ca e iubita mea!”, descria antrenorul lui ETO Gyor relatia cu Heidi.

author avatar
Sebastian Stan
10.935 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger