AcasăSPORTPiturca vrea cu orice pret sa ajunga in Brazilia!

Piturca vrea cu orice pret sa ajunga in Brazilia!

Fostul capitan al reprezentativei Romaniei este aproape sa fie „intors” de selectioner pentru a face un „dream-team” de Mondiale.

Piturca si Chivu ar putea face din nou echipa pentru un turneu final, la fel ca la Euro 2008

Victor Piturca este in vizita de lucru in cantonamentele  echipelor de club si transmite un mesaj: „Doar cine trage tare mai prinde echipa nationala!”. In aceasta toamna demareaza campania de calificare la CM 2014, iar Romania are patru partide programate, in acest an: Estonia (in deplasare), Andorra (acasa), Turcia (deplasare) si Olanda (acasa).

Pana la debutul in preliminarii, echipa lui Piti are un ultim test, pe 15 august, in deplasare, cu Slovenia. La aceea ora, selectionerul vrea sa stie exact pe ce jucatori se poate baza. Daca Mirel Radoi a inchis definitiv tratativele, Cristian Chivu (75 de meciuri pentru Romania)  a anuntat, conform Gazetei Sporturilor, ca este gata sa se intalneasca cu Piturca pentru a discuta conditiile revenirii. Antrenorul echipei nationale vrea o defensiva de fier, iar pentru el, cuplul de fundasi centrali Chivu-Chiriches ar fi formula ideala. Un alt semn de intreabre este echipa la care va juca Adrian Mutu, pe care l-ar dori in avanposturi si in aceasta campanie.  Cu toate ca nu are obiectiv calificarea la CM 2014, Piturca nu concepe  ca sa nu se bata macar la baraj si a purtat discutii cu toti jucatorii pe care ii are in vedere, carora le-a explicat ce doreste de la ei: pregatire exemplara, prezente in echipa de club si comportament ireprosabil in afara terenului.

author avatar
Sebastian Stan
119 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger