AcasăSPORTPiturca, tentat sa-l ierte pe Mutu

Piturca, tentat sa-l ierte pe Mutu

Mutu si Piturca, discutii libere

Desi, in San Marino, „Briliantul” a fost cel care a gresit, selectionerul nu stie cum sa procedeze cu cel pe care, acum o saptamana, il credita drept liderul de neconstestat al echipei nationale.

Mutu si Piturca, discutii libere

Victor Piturca este, inca, extrem de necajit dupa episodul din San Marino. Zbaterile selectionerului vin de la faptul ca acesta realizeaza faptul ca Romania fara Adrian Mutu joaca la 50% din capacitate. Piturca se gandeste daca este obligatoriu sa-si calce principiile pentru a-l rechema la lot pe fotbalistul Cesenei. „Ii spusesem lui Mutu ca am mare nevoie de el, ca e mana mea dreapta si uite ce s-a intamplat!”, a marturisit Piturca

Vorbesc la telefon

Primul pas pentru impacare a fost facut deja de jucator, care vorbeste la telefon cu selectionerul. „Chiar duminica m-a sunat. Imi spunea ca sufera. Mutu este un jucator sufletist”, a explicat tehnicianul de pe banca Romaniei. Mutu a fost sfatuit de toata lumea sa-si ceara scuze pentru a reintra in calculele lui Piturca. Pentru a reintra in vederile selectionerului, inaintea duelului cu Franta, golgeterul nationalei are o prima sansa: un meci mare cu Atalanta, in weekendul viitor.

Tamas, cu portile inchise

Pentru fundasul lui WBA totul este potrivnic. „Fundasi avem destui. Putem sa jucam foate bine si fara el”, s-a destainuit Piturca unor apropiati. In plus, Tamas a jucat execrabil in primul meci din acest sezon din Premier League. Romanul a fost implicat in ambele faze de gol ale celor de la Manchester United, intr-o partida castigata de campioana Angluei cu 2-1.

author avatar
Sebastian Stan
184 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger