AcasăSPORTPiturca si Rat l-au votat pe Messi, desi ne-a tras teapa

Piturca si Rat l-au votat pe Messi, desi ne-a tras teapa

Messi a fost ales pentru a treia oara Balonul de Aur

Starul argentinian care ar fi trebuit sa inaugureze „Arena Nationala” a fost sustinut, atat de selectionerul Victor Piturca, dar si de capitanul Romaniei, Razvan Rat, in lupta pentru un nou trofeu „Balonul de Aur”.

Messi a fost ales pentru a treia oara Balonul de Aur

Evenimentul fotbalistic romanesc al anului 2011 ar fi trebuit sa fie superpartida test cu Argentina, programata pe 10 august, la Bucuresti, cu ocazia inaugurarii celui mai mare stadion din tara. Romanii au cumparat toate biletele pentru acest meci, dar trupa lui Messi nu si-a mai facut aparitia la Bucuresti, amicalul picand din cauza federatiei de la Buenos Aires.

Victor Piturca

Cu toate acestea, Victor Piturca si Razvan Rat au trecut peste incident si l-au sustinut pe starul Barcelonei in lupta sa cu Ronaldo si Xavi pentru „Balonul de aur”.

Razvan Rat

Selectionerul a intuit clasamentul final al votului si l-a desemnat pe argentinian pe primul loc, in fata lui CR7 si a lui Xavi, in timp ce Rat l-a inclus in topul sau pe Iniesta (1. Messi, 2. Iniesta, 3. Ronaldo).

 

In Burundi si El Salvador se vede altfel fotbalul

 

Cele mai nonconformiste voturi in randul selectionerilor au fost cele transmise de Adel Amrouche (Burundi) si Ruben Israel (El Salvador), care au avut o alta viziune asupra celui mai bun fotbalist al anului. Astfel, Amrouche l-a preferat pe primul loc pe francezul Karim Benzema (Real Madrid), urmat de Mesut Ozil (Real Madrid) si Samuel Eto’o (Anji Makhachkala), iar tehnicianul El Salvadorului i-a ales pe Diego Forlan (Inter), Lionel Messi (Barcelona) si Luis Suarez (FC Liverpool). Fotbalistul argentinian Lionel Messi a castigat, luni seara, pentru a treia oara consecutiv, trofeul „Balonul de Aur”, in cadrul unei gale desfasurate la Zurich. Cel mai bun antrenor a fost desemnat Pep Guardiola (FC Barcelona).

author avatar
Sebastian Stan
308 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger