AcasăSPORTPiturca si prietenii lui

Piturca si prietenii lui

Grupa D a preliminariilor World Cup 2014

Selectionerul Victor Piturca se va confrunta cu Olanda, adversarul sau traditional din preliminarii. Dupa cinci meciuri cu batavii, selectionerul inregistreaza o victorie, un egal si trei infrangeri

Ronaldo ne-a livrat adversarele din preliminarii

Sambata seara, la Rio de Janeiro, „Dovlecelul” Ronaldo i-a ales Romaniei o grupa aparent accesibila  in preliminariile World Cup 2014. Tricolorii se vor bate pentru calificarea la turneul final cu Olanda, Turcia, Ungaria, Estonia si Andorra. Selectionerul batavilor, Bert Marwijk, spune ca a nimerit nu tocmai bine, nominalizand Turcia, Romania si Ungaria, in aceasta ordine, drept echipele care vor pune probleme Olandei in drumul catre Mondiale.

In schimb, presedintele FRF, Mircea Sandu, este incantat de tragerea la sorti, acesta fiind convins ca Romania se va lupta pentru locul doi. „Odata cu Piturca s-a intors si norocul nostru”, afirma seful de la „Casa Fotbalului”.

Grupa D a preliminariilor World Cup 2014

Piturca, in schimb, este ceva mai rezervat, dar se bucura de faptul ca isi va infrunta „prietenii” batavi, o nationala a Olandei pe care, totusi, a invins-o in 2007 la Constanta, dar care i-a grabit si a doua demitere, vezi eliminarea de la Euro 2008. Altfel, din grupa noastra preliminara, doar Estonia si Andorra stau mai rau decat Romania in clasamentul FIFA. Olanda e numarul 2, Turcia ocupa locul 24, Ungaria 47, Romania este pe 53, Estonia e pozitia 79, iar Andorra 203.

 

 

author avatar
Flavius Dobrescu
99 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger