AcasăSPORTPiturca, salariu la nationala de 400.000 de euro pe an

Piturca, salariu la nationala de 400.000 de euro pe an

Victor Piturca este noul selectioner al Romaniei

Presedintele FRF, Mircea Sandu, a anuntat ca miercuri va semna contractul cu noul selectionerul Victor Piturca, si ca acesta va primi un salariu anual de 400.000 de euro.

Victor Piturca este noul selectioner al Romaniei

„Azi semnez un contract cu un antrenor care poate sa insemne o parte importanta din bugetul unei federatii. Eu ii dau vreo 400.000 de euro pe an, plus impozit la stat de aproape 60 la suta. Avem o problema cu antrenorii care nu sunt regasiti in nomenclatorul meseriilor, dar care trebuiesc platiţi”, a declarat Sandu.

Presedintele FRF, alături de alti presedinţi de federatii, Rudel Obreja (box), Ruxandra Dragomir (tenis), Cristian Gatu (handbal), Carmen Tocala (baschet) sau Alin Petrache (rugby), alaturi de Octavian Morariu (lider COSR), Octavian Bellu si Mariana Bitang (gimnastica), a participat la o dezbatere publica organizata de Uniunea Social Liberala (USL), la Palatul Parlamentului, intitulată: „Sportul romanesc: scurtul drum de la performanta la faliment”.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, i-a spus în glumă lui Mircea Sandu: „Eu va felicit ca luati un antrenor cu numele de Victor, poate Crin era ceva mai greu”. Mircea Sandu a plecat de la Parlament in jurul orei 12.00, el urmand sa sustina o conferinta de presa la Casa Fotbalului, incepand cu ora 13.00.

author avatar
Mihai Koblenko
346 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger