AcasăRecomandariPiturca s-a razgandit: „Nu plec la arabi!”

Piturca s-a razgandit: „Nu plec la arabi!”

Vesti proaste pentru presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, care spera sa aduca un staff nou pe banca echipei nationale dupa meciul cu Grecia.

Nu este inca sigur daca Piturca joaca la cacealma sau nu in chestiunea ramanerii la echipa nationala

Selectionerul Victor Piturca nu mai ia in calcul plecarea la formatia Al Ittihad Jeddah, asa  cum a dezvaluit presa araba in weekend. Ieri, inainte ca nationala sa intre in cantonament pentru jocul de la Atena, Piturca a declarat ca nu pleaca nicaieri: „Sansele ca eu sa plec la o echipa din Golf, acum sau dupa meciul cu Grecia, sunt sub 1%. Nu e nimic serios, nu am vorbit cu niciun oficial de la niciun club. Sunt doar speculatii, tot ce a aparut. M-a sunat de trei patru ori un domn din Romania si atat!”. Intrebat daca este tentat de o astfel de oferta, Piturca a raspuns: „Depinde. Acum vorbim despre pielea ursului din padure”.
In aceste conditii, calculele lui Razvan Burleanu sunt date peste cap, seful FRF sperand ca luni, cel tarziu, va putea anunta numele noului selectioner. Favorit era Ladislau Bölöni, in prezent la Al Khor, in Qatar.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
194 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger