AcasăSPORTPiturca ramane selectioner chiar daca pierde cu Ungaria si Olanda!

Piturca ramane selectioner chiar daca pierde cu Ungaria si Olanda!

Victor Piturca pregateste in liniste meciul cu Ungaria

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal intervine in razboiul dintre selectionerul Victor Piturca si seful LPF. „Nasul” Sandu il sfatuieste pe Dumitru Dragomir sa-si vada de problemele Ligii si sa lase-n pace echipa nationala.

Victor Piturca pregateste in liniste meciul cu Ungaria

Romania isi joaca sansele de calificare la turneul final al Cupei Mondiale din 2014 in urmatoarele doua meciuri, insa presedintele FRF cauta sa ia presiunea de pe umerii selectionerului. Mircea Sandu il linisteste pe Victor Piturca inaintea dificilelor deplasari de la Budapesta si Amsterdam: „Nu are de ce sa fie ingrijorat, contractul sau e unul ferm, cu obiectiv Euro 2016. Deci, din punctul meu de vedere, el nu e in pericol, dar, dupa 2014, nu mai stiu ce va fi…”. „Nasul” lasa sa se inteleaga ca Piturca ar putea fi schimbat din functie anul viitor, cand la „Casa Fotbalului” va deveni o noua conducere. Pana atunci, in pofida amenintarilor lui Dumitru Dragomir, staff-ul tehnic al echipei nationale ramane de neclintit. De altfel, Sandu l-a pus la punct pe „Mitica”, transmitandu-i sa-si canalizeze toata energia pe rezolvarea problemelor de la Liga: „Domnul Dragomir are probleme la LPF, nu la Federatie”.

Dumitru Dragomir si Mircea Sandu nu impartasesc aceeasi viziune in privinta echipei nationale

Ungaria – Romania se joaca vineri, de la ora 21.30, in grupa D a preliminariilor europene pentru „mondialul” din 2014. Marti, peste patru zile, „tricolorii” vor evolua si la Amsterdam, cu Olanda.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
89 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger