AcasăRecomandariPiturca pleaca la Al Ittihad pe un salariu de 900.000 de euro

Piturca pleaca la Al Ittihad pe un salariu de 900.000 de euro

Meciul cu Grecia, de la Atena, castigat de „tricolori” cu 1-0 (gol Marica, din penalty), a fost ultimul pentru Victor Piturca pe banca tehnica a echipei nationale.

Victor Piturca inca se mai gandeste daca sa accepte sau nu oferta arabilor

Asta sustin ziaristii arabi, care il dau pe Piturca noul antrenor principal al formatiei Al Ittihad. Cu viza primita inca de saptamana trecuta, actualul selectioner este asteptat sa vina joi la Jeddah, pentru a fi prezentat oficial in cadrul unei conferinte de presa. Conform unor surse federale, Victor Piturca are promis un salariu anual de 900.000 de euro, in timp ce restul colaboratorilor (secund, preparator fizic si medic) vor imparti 700.000 de euro. Chiar daca initial a declarat ca doreste sa duca la capat aceasta campanile de calificare la Euro-2016, se pare ca „Piti” s-a razgandit, iar acum este gata sa accepte propunerea seicilor.
Daca va pleca in Golf, oficialii clubului Al Ittihad s-au angajat sa achite Federatiei Romane de Fotbal clauza de reziliere a contractului selectionerului, cifrata la 500.000 de euro.

Dragomir pariaza pe familia Iordanescu

Fost presedinte la LPF, Dumitru Dragomir se ocupa in prezent cu cresterea si dezvoltarea „soparlelor”. Cate una pe zi. Ultima este legata de viitorul echipei nationale, pe care „Corleone” il vede legat de numele familiei Iordanescu! „Daca pleaca Piturca, in locul sau vor veni Anghel Iordanescu si cu fi-su, Edi”, a anuntat Dragomir, convins ca informatia este cat se poate de veridica.
Cel mai probabil, insa, viitorul selectioner va fi Ladislau Bölöni, care a recunoscut ca deja a intrat in legatura cu noua conducere a FRF.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
412 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger