AcasăSPORTPiturca pleaca, Bölöni fura startul

Piturca pleaca, Bölöni fura startul

Piturca si staff-ul sau, zoriti de Bölöni sa elibereze mai repede banca tehnica a echipei nationale

Mititel in limba maghiara, „Picurka” dovedeste ca este un barbat in toata firea, care, la 58 de ani, are curaj sa-si ia inima-n dinti si sa plece din tara pentru a antrena in Golful Persic.

Piturca si staff-ul sau, zoriti de Bölöni sa elibereze mai repede banca tehnica a echipei nationale

Telenovela „Piturca la Al Ittihad” isi consuma astazi ultimul episod. Partida cu Finlanda, din preliminariile Euro 2016, ar urma sa fie ultima pe banca tehnica a nationalei pentru actualul selectioner. Tot mai multe surse din anturajul sau confirma ca Victor Piturca a semnat deja cu gruparea saudita, contractul fiind parafat chiar inaintea meciului cu Ungaria, de la Bucuresti. Din cate se zvoneste, FRF va incasa despagubiri de 700.000 de euro pentru rezilierea unilateral a acordului semnat cu Piturca in 2011.
Ramas fara antrenor la echipa mare, Razvan Burleanu a contactat mai multi romani care activeaza in strainatate, dar tratative s-au purtat numai cu doi dintre ei: Cosmin Olaroiu si Ladislau Bölöni  (in prezent, la Al Khor, in Qatar). Deloc surprinzator, Bölöni a furat startul si s-a grabit sa promita marea cu sarea, in cazul in care el va fi alesul Federatiei. „Daca vin acum, garantez calificarea la Euro 2016. Si altii ar raspunde la fel, pentru ca este o grupa mediocra. Daca vin dupa meciul cu Finlanda, garantez calificarea indiferent ce se intampla in meciul cu scandinavii. Putem bate Grecia acasa, luam un punct in Ungaria, obtinem o victorie cu Finlanda acasa si reusim o dubla victorie cu Feroe. Echipa nationala este vulnerabila, nu este una care sa surprinda, chiar si in aceasta grupa mediocra”, a declarat Bölöni. In privinta lui Olaroiu, antrenorul formatiei Al Ahli (Emiratele Arabe Unite) n-a comentat deloc pe marginea acestui subiect, preferand discretia totala.

Asteptat de „prietenul” Reghecampf

In Arabia Saudita, Victor Piturca il va avea adversar si contracandidat la titlu pe Laurentiu Reghecampf. Fostul stelist pregateste echipa Al Hilal, care in clasament are cu doua puncte mai putine decat Al Ittihad. „Eu m-as bucura foarte mult sa vina si Piturca aici. Cu Al Ittihad vom juca si in Cupa Regelui, dar si pe 1 decembrie, in campionat. Al Ittihad e un club foarte puternic”, a comentat Reghecampf vestea ca Piturca a semnat cu Al Ittihad.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
252 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger