AcasăSPORTPiturca nu va renunta definitiv la Mutu si Tamas

Piturca nu va renunta definitiv la Mutu si Tamas

Adrian Mutu si Gabriel Tamas, fotbalisti care au intarziat marti seara de la revenirea din oras, nu au urcat in autocarul nationalei care a facut deplasarea la stadion pentru meciul cu San Marino.

Le-a dat liber pana la 22.30, ei s-au intors la 23.35
Selectionerul Victor Piturca a decis sa dea astfel un exemplu celorlalti jucatori dupa ce Mutu si Tamas au petrecut in oras, intarziind cu un ceas intoarcerea la hotel. Potrivit trimisului „National” in San Marino, Victor Piturca le-a cerut marti seara tricolorilor sa se intoarca la hotel la ora 22.30 fix. Mutu si Tamas au intarziat 65 de minute, iar selectionerul a decis sa-i pedepseasca.

Mutu nu a facut deplasarea la stadion pentru a nu da ochii cu presa
Nici capitanul Adrian Mutu, si nici fundasul lui West Bromwich Albion, Gabriel Tamas, nu au fost convocati pentru amicalul cu San Marino (miercuri, ora 21.30, in direct pe DigiSport1), dar pedeapsa lui Piturca se va opri aici, asta in conditiile in care cei doi nu vor recidiva. Asta inseamna ca fotbalistii nu sunt exclusi definitiv de la echipa nationala. Mai mult, in cazul lui Mutu, antrenorul primei reprezentative a decis sa nu-l ia la stadion pentru a a-l feri de eventualele intalniri cu reprezentantii mass-media

author avatar
Sebastian Stan
262 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger