AcasăSPORTPiturca nu mai vrea sa auda de Tamas

Piturca nu mai vrea sa auda de Tamas

Victor Piturca i-a pedepsit aspru pe cei doi capitani ai echipei nationale. Selectionerul se gandeste daca va mai apela vreodata la Adrian Mutu, in timp ce la Gabi Tamas a renuntat definitiv

Tamas isi poate petrece zilele in care era ocupat cu nationala dupa bunul plac

Miercuri seara, dupa incheierea jocului de la Serravalle cu San Marino, antrenorul primei reprezentative a anuntat ca nu va mai conta pe Adrian Mutu si Gabi Tamas. „Au parasit cantonamentul, unde au fost, ce au facut, e mai putin important. In momentul de fata, decizia mea este ca nu vor mai fi convocati la echipa nationala”, a declarat Piturca. Ceea ce l-a deranjat cel mai tare pe selectioner a fost faptul ca a fost luat la misto de catre cei doi fotbalisti.

Cu Mutu mai sunt sperante ca antrenorul sa revina la sentimente maiu bune, dar soarta lui Tamas e pecetluita. Pe stoperul de la WBA il atentionase personal, avandu-l in vizor dupa episodul America de Sud, cand Tamas a intarziat plecarea in Brazilia, iat FRF a decis sa-l lase acasa.

Victor Piturca

Ce s-a intamplat la Serravalle a reprezentat pentru Tamas a doua abatere, ceea ce a condus, automat, la excluderea acestuia. „Regulile sunt stricte la mine, trebuia sa stie si ei. Imi pare rau pentru ce s-a intamplat, am pierdut doi jucatori valorosi, dar viitorul nu se poate decide in aceste conditii”, a punctat selectionerul.

author avatar
Sebastian Stan
297 afisari

1 COMENTARIU

  1. Piturca nu mai vrea sa auda de Tamas,dar nici suporterii U Craiova sa mai auda de piturca.Blestemati sa fie ESCROCII care au distrus echipa de fotbal U Craiova si sa aibe parte de mult,mult, CANCER in faze terminale.Asa sa-i ajute Dumnezeu.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger