AcasăSPORTPiturca nu mai vrea sa auda de ”Cluj Arena”

Piturca nu mai vrea sa auda de ”Cluj Arena”

Piturca a fost deranjat ca fanii nu au venit la meciul cu Belgia

Desi la amicalul cu Belgia numarul spectatorilor de pe „National Arena” a fost extrem de mic, fanii pierzandu-si interesul pentru prima reprezentativa, selectionerul nu vrea sa auda de partide ale nationalei jucate la Cluj.

Piturca a fost deranjat ca fanii nu au venit la meciul cu Belgia

Amintirea acelui 0-3 cu Lituania, din septembrie 2008, esec inregistrat de tricolori pe stadionul „Constantin Radulescu” din Cluj, intr-un duel contand pentru preliminariile World Cup 2010, il urmareste si acum pe Victor Piturca.

"Cluj Arena" nu -l satisface pe selectioner

Dovada este faptul ca selectionerul a anuntat, dupa meciul cu Belgia, ca atat timp cat va conduce echipa nationala, Romania nu va mai juca niciodata in urbea ardeleana. „Vrem sa jucam in Provincie. Din pacate, in afara de Bucuresti, doar la Cluj si Ploiesti sunt stadioane moderne. La Cluj, insa, este putin probabil sa mergem. Cu mine, nationalei nu-i merge bine acolo si, in plus, am avut si o atmosfera ostila”, afirma Piturca.

Asa a inceput cosmarul cu Lituania din 2008

Superstitiile antrenorului referitoare la stadioane sunt de notorietate. La primul mandat, Piturca tinea mortis ca meciurile de pe teren propriu sa se dispute in Ghencea, unde cunoscuse cele mai mari succese in fotbal. La urmatorul mandat, tinta preferata a fost Constanta, acolo unde Romania nu pierduse niciodata. Selectionerul a fost deranjat de prezenta scazuta a publicului la victoria cu Belgia, scor 2-1, cand pe „National Arena” au venit doar 5.000 de spectatori.

author avatar
Sebastian Stan
128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger