AcasăSPORTPiturca merge la arabi pentru Liga Campionilor

Piturca merge la arabi pentru Liga Campionilor

Piturca este atras de performanta, nu de banii arabilor, crede Andone

A antrenat in tarile arabe si stie la ce nivel este fotbalul de acolo. Ioan Andone se declara convins ca Victor Piturca a fost ofertat de Al Ittihad pentru a obtine performante.

Piturca este atras de performanta, nu de banii arabilor, crede Andone

Premiat de FRF pentru cele patru Cupe ale Romaniei cucerite ca tehnician, Andone a vorbit, joi, si despre interesul arabilor pentru antrenorii romani. In opinia „Falcosului”, Piturca va merge la Al Ittihad ca sa castige titlul si Liga Campionilor  Asiei: „Pe Piturca l-as sfatui sa mearga. Acolo, da, la Al Ittihad! Se duce pentru Liga Campionilor, ca sa castige titlul. Joaca pe cel mai frumos stadion din tarile arabe, cu 70.000 de locuri. Insa, ar fi foarte bine sa ramana la nationala, jucatorii s-au obisnuit cu el, am inceput bine cu Grecia si, scoatem sase puncte din dubla cu Ungaria si Finlanda, suntem principalii candidati la primul loc”. Despre Flavius Stoican, si el ofertat de un club din Golf (Al Raed), Ioan Andone afirma ca l-a sfatuit pe dinamovist sa nu semneze: „Foarte bine ca a renuntat la oferta aia. I-am spus-o chiar eu, Al Raed era o echipa mica.

Ioan Andone

El nu primea nici banii aia si mai dadea si peste o formatie care trebuia sa se salveze de la retrogradare. Nu asa. Ce oferta a primit Stoican? Seminte”.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
117 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger