AcasăSPORTPiturca jr. si-a dus iubita la returul Supercupei Spaniei

Piturca jr. si-a dus iubita la returul Supercupei Spaniei

Piturca junior este nedespartit de frumoasa sa iubita (sursa foto Facebook)

De doi ani, de cand s-a lasat de fotbal, Alexandru, fiul selectionerului Victor Piturca, invarte gagicile si banii pe degete.

Piturca junior este nedespartit de frumoasa sa iubita (sursa foto Facebook)
Barcelona a castigat Supercupa Spaniei gratie golului marcat in deplasare (0-0 si 1-1 cu Atletico Madrid)

Trecut prin patul mai multor dive din lumea buna a Capitalei, Alexandru Piturca traieste, de cateva luni, o poveste de dragoste cu nabadai alaturi de o superba moldoveanca pe nume Monica Orlanda. Fostul fotbalist nu s-a dat in laturi de la nimic pentru a se cupla cu sexoasa bruneta. Ba chiar a renuntat la relatia de prietenie pe care o avea cu Yusuf, un amic de origine turca, pentru a-i fura acestuia logodnica, afaceristul si Monica fiind in pline pregatiri de nunta in momentul in care Piturca si-a bagat coada in relatia lor. In ciuda acestui aspect, fiul selectionerului Victor Piturca pare extrem de indragosit, iar cei doi indragostiti petrec o saptamana de vis la Barcelona.

Miercuri seara, Alex Piturca si-a luat iubita si cativa prieteni si au mers la meci pe legendarul Camp Nou, unde FC Barcelona si Atletico Madrid s-au intalnit in mansa a doua din Supercupa Spaniei. In ciuda rezultatului final, 0-0, Alex Piturca si Monica Orlanda au sarbatorit, alaturi de fanii catalani, castigarea de catre FC Barcelona a celei de-a 11-a Supercupe a Spaniei, campioana fiind avantajata de rezultatul din tur, 1-1 la Madrid. In alta ordine de idei, apropiatii cuplului sunt siguri ca relatia va merge atata vreme cat fostul fotbalist va beneficia de resursele financiare necesare. Din fericire pentru el, Piturca junior este fiul unui om foarte bogat si, in plus, s-a specializat pe castiguri frumusele din jocurile de noroc.

author avatar
Cristi Ionita
1.569 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger