AcasăSPORTPiturca il desfiinteaza pe Dragomir cu Liga lui cu tot

Piturca il desfiinteaza pe Dragomir cu Liga lui cu tot

Asteptata cu interes dupa ultimele rezultate ale echipei nationale, conferinta de presa a selectionerului Victor Piturca n-a fost altceva decat un atac perpetuu al acestuia la adresa ultimului sau dusman, Dumitru Dragomir.

Daca ar putea, Piturca i-ar zbura capul de pe umeri lui Dragomir (foto)
Victor Piturca

Ca Liga 1 este o competitie slaba, o stiam si noi, insa Victor Piturca a tinut sa ne-o reaminteasca, ieri, de „n”-spe ori. Rezultatele cu Ungaria (2-2) si Olanda (0-4) sunt cauzate de non-valoarea campionatului intern, chit ca Steaua a scos din Europa League pe Ajax Amsterdam si-a invins, la Bucuresti, trupa engleza Chelsea, iar CFR Cluj s-a calificat in primavara europeana dintr-o grupa de UEFA Champions League cu adversarele Sporting Braga, Galatasaray Istanbul si Manchester United.

„Scopul meu este de a crea o echipa buna si sper sa ne calificam la «mondialul» din Brazilia. Desi stiu ca va fi foarte greu, pentru ca nu avem materie umana. Liga 1 e un campionat foarte slab si nu sunt doar eu cel care spune asta. Avem echipe care au disparut, care sufera din punct de vedere financiar. Si atunci, de unde se cere atat de mult echipei nationale? Eu nu sunt in razboi cu Dragomir, nu am de ce, doar ca el face rau echipei nationale fiindca vrea acest lucru. Are un plan bine pus la punct”, a declarat Piturca inainte sa faca urmatoarea promisiune: „In viata mea n-am sa mai vorbesc cu Dragomir, s-a luat de mine, de familia mea, de munca pe care o depun”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
98 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger