AcasăSPORTPiturca e ferm: "Mutu mai joaca pentru nationala cand vor zbura puii...

Piturca e ferm: „Mutu mai joaca pentru nationala cand vor zbura puii de broasca”

Adrian Mutu, atacantul formatiei Petrolul Ploiesti, a ajuns la 35 de ani, dar inca mai spera sa evolueze pentru nationala de fotbal a Romaniei.

Insa fotbalistul are usile inchise la nationala, selectionerul Victor Piturca anuntand, inca o data, ca Mutu nu mai poate juca pentru „tricolori”. Ba chiar Piturca l-a umilit pe Mutu transmitandu-i ca are usile inchise printr-un mesaj inedit: „Mutu mai joaca pentru nationala cand vor zbura puii de broasca”.

Duelul dintre cei doi este unul mai vechi. Piturca l-a acuzat de mai multe ori pe fotbalist ca a fugit din cantonamentul echipei nationale, iar Mutu spune ca este nemultumit de tehnicile prin care selectionerul isi pregateste echipa.

Ultimul cuvant pare sa-l aiba Victor Piturca, acesta dezvaluind, la Sport.ro, detalii incredibile din discutiile private avute de cei doi. „Am mai vorbit cu Mutu. El m-a sunat. El spera sa influenteze situatia si sa fiu dat afara. Dar apoi mi-a transmis ca mai bine raman eu, ca daca vine altcineva 100% nu il mai cheama. Se plangea la mine ‘Hai nea Piti, ca mai am un gol de dat’. Sunt convins ca sufera, dar e greu sa mai fie convocat, dupa declaratiile pe care le-a dat” a fost anuntul socant facut de Victor Piturca.

author avatar
Cristi Ionita
188 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger