AcasăSPORTPiturca, dormi linistit! Luxemburg vrea sa castige pentru tine!

Piturca, dormi linistit! Luxemburg vrea sa castige pentru tine!

Tehnicianul Luc Holtz pregateste o surpriza pentru Safet Susic si va inova un sistem nou pentru echipa din Ducat, care va juca, in premiera, cu trei atacanti la Zenica.

Dupa ce s-a luptat cu Torje, luxemburghezul Musch trebuie sa le tina piept si bosniacilor.

Singura speranta pentru ca Romania sa prinda macar barajul pentru calificarea la CE2012 este ca luxemburghezii sa scoata vineri macar un egal cu Bosnia, in deplasare. Bineinteles, echipa lui Piturca trebuie sa-si castige meciurile cu Belarus si Albania, iar bosniacii sa se impiedice si la ultima partida a lor din grupa, cu Franta. Dar se pare ca doar luxemburghezii mai cred in miracol, deoarece ei si-au propus o tactica ultra ofensiva la Zenica, iar Romania si-a programat un meci amical cu Belgia, tocmai in ziua in care se va desfasura prima mansa a barajului pentru CE2012.

Holtz vrea 3-4-3 in Bosnia

Primele zile de antrenament ale nationalei au relevat ca selectionerul Luc Holtz are un dram de nebunie si schimba sistemul de joc intr-unul extrem de „avantat”. Daca pana acum echipa din Ducat se aglomera in aparare, Holtz pregateste un 3-4-3 pentru bosniaci si tinteste cele trei puncte. Desi lumea fotbalului pune egalul cu Belarus si victoria cu Albania pe seama pariurilor, tehnicianul luxemburghez spune ca, de fapt, aceasta este noua imagine a echipei. Clasamentul grupei arata astfel: Franta 17 p, Bosnia 16 p, Romania 12 p, Belarus 12p, Albania 8p si Luxemburg 4p.

author avatar
Sebastian Stan
171 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger