AcasăSPORTPiturca: "Cei care vor libere, sa se duca la restaurant!"

Piturca: „Cei care vor libere, sa se duca la restaurant!”

Selectionerul a chemat o armata de jucatori pentru fantomatica actiune „Austria”, Victor Piturca anuntandu-i pe fotbalistii convocati ca nu vor avea nicio zi libera.

Principiul de baza al lui Piturca este disciplina

Antrenorul a servit deja primele surprize, convocand la lot o sumedenie de tineri. Astfel, echipa Pandurii are trei jucatori chemati la nationala (Chiriches, Brata, Pintilii), Poli Iasi unul singur (Avramia), la fel si Unirea Alba Iulia (internationalul Under 19, Nicolae Stanciu ), in vreme ce campioana, Otelul, nu dispune de niciun fotbalist selectionat. Nationala se va antrena in aceasta saptamana la Mogosoaia, urmand ca saptamana viitoare sa plece intr-un stagiu de pregatire in Austria, acolo unde FRF spera sa aranjeze amicalul cu Uzbekistan. Ceea ce ii reprosa Mircea Sandu lui Razvan Lucescu nu se va mai intampla la echipa nationala.

„Jucatorii nu vor avea nicio zi libera! Ei vin din doua in doua luni la prima reprezentativa asa ca nu vad de ce ar trebui sa aiba si libere. Daca vor libere, sa mearga la restaurant! Aici vin sa se pregateasca pentru meciurile echipei nationale!”, a precizat Piturca. Din lotul convocat de selectioner nu lipsesc Luchin, Pantilimon, Ilie (FC Timisoara), Nicolita, Gardos, Tanase, Latovlevici, Nastasie (Steaua), Papp (Vaslui), Nicoara, Muresan (CFR Cluj), Balan, Curelea (Sportul), Cristescu, Chipciu (Brasov), Torje, Alexe (Dinamo), Stratila (Astra) si Herea (Rapid).

author avatar
Sebastian Stan
126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger