AcasăSPORTPiturca: "Adi, ia-ti geanta si pleaca. Ce, esti beat?" / Mutu: "Nea...

Piturca: „Adi, ia-ti geanta si pleaca. Ce, esti beat?” / Mutu: „Nea Piti, n-ai curaj!”

Dubla Romaniei cu Ungaria si Olanda a lasat urme adanci in sanul nationalei, Victor Piturca si Adrian Mutu certandu-se in mai multe randuri si fiind la un pas de bataie.

Spiritele s-au incins inca de la reunirea lotului, cand Adrian Mutu a cerut doua zile de pauza, desi venise mai devreme in tara.

Piturca i-a reprosat lui Mutu decizia luata, „vezi ca aici nu e ca la carciuma, vii si pleci la orice ora vrei, chiar daca o faci cu o zi inainte sau dupa reunire”.

Conform libertatea.ro, Adrian Mutu a intarziat 90 de minute fata de ora anuntata initial, iar Piturca ar fi vrut sa renunte la serviciile internationalului roman. „Ma, ia sa-ti iei geanta si sa pleci. De tot! Sa nu te mai prind la nationala. Pai, ce facem? Tu m-ai convocat pe mine sau eu pe tine? Lasa ca am eu grija de tine! Ce, esti beat?” a fost anuntul razboinic al lui Piturca.

Dumitru Dragomir a recunoscut informatia si a precizat ca „Mutu a ajuns la Mogosoaia mai tarziu decat ora programata si a gasit usile incuiate. A sunat si Piturca i-a zis sa plece din cauza ca a intarziat. Mutu l-a sunat pe Sandu. Mircea a vorbit cu cei din staff, apoi i-a zis lui Adi sa revina an cantonament”.

Spiritele s-au incins din nou inainte de meciul cu Olanda, cand Piturca a ezitat sa-l foloseasca pe Mutu titular.

Pana la urma, selectionerul l-a lasat pe bara, iar Mutu a ripostat „nici macar nu a venit la mine sa ma priveasca in ochi si sa imi spuna de ce nu joc. Asta m-a deranjat cel mai mult. Atat lucru meritam si eu, nu? In schimb, mi-au oferit secunzii lui fel si fel de explicatii…”.

author avatar
Cristi Ionita
1.420 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger