AcasăSPORTPiturca a trimis telegrame: Marica vine la amicalul cu Uruguay

Piturca a trimis telegrame: Marica vine la amicalul cu Uruguay

Piturca nu renunta la atacantul lui Schalke, desi acesta joaca rar la gruparea germana

Pentru meciul amical Romania – Uruguay, programat pe 29 februarie, la Bucuresti, selectionerul a trimis faxuri de convocare unui numar de 12 jucatori romani care activeaza la cluburi din strainatate.

Piturca nu renunta la atacantul lui Schalke, desi acesta joaca rar la gruparea germana

Staff-ul nationalei de fotbal a Romaniei a ales lista de jucatori din strainatate care ar putea fi convocati la amicalul cu Uruguay. Au primit aceste faxuri urmatorii fotbalisti: Dorin Goian (Glasgow Rangers), Stefan Radu (Lazio), Razvan Rat (Sahtior Donetk), Costin Lazar (PAOK Salonic), Razvan Cocis (FC Rostov), Banel Nicolita (Saint-Etienne), Gabriel Torje (Udinese), Daniel Niculae (Nancy), Bogdan Stancu (Ordurspor), Adrian Mutu (Cesena), Ciprian Marica (Schalke 04) si Ionut Mazilu (Arsenal Kiev).

In cursul zilei de vineri, cei 12 fotbalisti vor primi faxuri de confirmare a convocarii sau de revocare a acesteia, in functie de starea de sanatate si de forma sportiva a fiecarui jucator. Tot atunci va fi anuntat si lotul complet pentru jocul evocat. Reunirea tricolorilor este programata duminica, 26 februarie, la centrul de la Mogosoaia.

author avatar
eNational
91 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger