AcasăSPORTPiturca a semnat un precontract cu Al Ittihad!

Piturca a semnat un precontract cu Al Ittihad!

Negocierile dintre Victor Piturca si Al Ittihad s-au finalizat cu semnarea unui act oficial, un precontract, prin care antrenorului roman i se asigura un salariu de 4 milioane de euro pentru urmatorii doi ani.

Piturca se simte prizonier la echipa nationala

Intreaga afacere a picat in momentul in care presedintele Razvan Burleanu a refuzat sa accepte despartirea amiabila de staff-ul echipei nationale. Ca sa-l „elibereze” pe Piturca, seful FRF a cerut achitarea clauzelor din contract, adica despagubiri de 1,4 milioane de euro, o suma care i-a pus pe fuga pana si pe miliardarii arabi. Acestia n-au mai vrut sa auda de niciun fel de nefociere, iar marti seara, prin vocea seicului Ibrahim Al Balwi, au anuntat ca renunta la aceasta pista: „Ne-am razgandit pentru ca Piturca are o clauza in contract si nu putem plati atatia bani. Ne-am razgandit. Ne orientam catre alt antrenor. Vom lua pe altcineva din Europa. Nu vom continua negocierile. Cand am aflat ca exista o clauza de despagubire in contract, am terminat discutiile, ne-am razgandit, nu vrem acest antrenor, vom merge la altul. S-a terminat! Piturca ne-a cerut o suma si am fost de acord cu el, dar, cand am venit sa semnam actele, el a spus: «Nu pot sa imi reziliez contractul, trebuie sa platesc un milion de euro Federatiei». Astfel ca i-am zis «Nu!». Nu putem sa platim penalitatea. Ce ai cerut iti dam, dar nu putem sa platim mai mult!”. Precontractul semnat de Victor Piturca si clubul Al Ittihad prevedea ca angajamentul intra in vigoare doar in momentul in care tehnicianul roman rupe intelegerea avuta cu FRF!
Ieri, secundul selectionerului, Eugen Neagoe, a facut toata ziua pressing la oficialii clubului Al Ittihad, discutiile dintre cele doua parti continuand la inchiderea editiei.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
212 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger