AcasăSPORTPiti se teme pana si de Luxemburg

Piti se teme pana si de Luxemburg

„Cine suntem noi sa spunem ca luxemburghezii n-au valoare?”, s-a intrebat selectionerul Romaniei, ieri, cu patru zile inaintea revenirii sale intr-un meci oficial pe banca „tricolorilor”.

Piturca este la al 3-lea mandat pe banca nationalei

Cu toate acestea, Victor Piturca este convins ca echipa nationala poate obtine victoria in confruntarea de vineri, cu Luxemburg, din deplasare: „Avem un lot valoros, cu jucatori consacrati. In momentul de fata, consider ca asta este cel mai bun lot pe care-l puteam avea la dispozitie. Sper sa nu apara probleme medicale. Pentru mine, cel mai important joc este cel cu Luxemburg, desi vad ca nu i se da o prea mare importanta. Va spun eu ca Luxemburg este o echipa periculoasa, chiar daca unii spun ca adversarii sunt slabi. Pai, cine suntem noi sa spunem ca luxemburghezii n-au valoare? Ne asteapta un meci extrem de dificil. Vom avea probleme daca nu vom juca la cel mai mare nivel, cel putin din punct de vedere fizic, acolo unde ei ne sunt superiori in momentul de fata”.

Desi nu-l caracterizeaza, Piturca s-a oferit sa dea explicatii pentru neconvocarile lui Daniel Pancu si Lucian Sanmartean, cei mai in forma jucatori din Liga 1: „S-a facut o tevatura pe care nu am inteles-o. Cu siguranta ca Sanmartean s-ar fi regasit in lot, dar s-a accidentat. Era in vederile mele, dar aseara (n.n. – duminica seara), dupa ce am discutat cu el, am inteles ca nu poate sa joace si am fost nevoit sa gasesc pe altcineva. Pancu? Daca va continua sa joace cum a facut-o pana acum si va continua sa marcheze goluri, atunci si el va avea sanse mari sa revina la echipa nationala. Sa intelegeti ca nimeni nu are portile inchise, trebuie doar sa si demonstreze ca are valoare”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
96 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger