AcasăSPORTPiti face echipa din expiratii lui Sandoi

Piti face echipa din expiratii lui Sandoi

Piturca vrea intinerirea echipei nationale

Selectionerul a inceput reconstructia la prima reprezentativa. Pentru amicalurile cu Belgia si, probabil, Grecia, Piturca si nu i-a chemat la lot pe Mutu sau pe golgeterul Ligii 1, M.Niculae, preferand “axul” de la Under 21 care a pierdut calificarea la Campionatul European.

Piturca vrea intinerirea echipei nationale

Dupa cinci meciuri in noul mandat, Victor Piturca a inceput sa-si creioneze echipa pentru viitoare campanie, calificarea la Mondialul din 2014. Omul de incredere de la “tineret”, Emil Sandoi, i-a trimis nu mai putin de sase jucatori care au facut parte din echipa care a pierdut calificarea la ultimul Campionat European sub 21 de ani (Lung, Gaman, Papp, Torje, Chiriches si Neagu). Piti a renuntat la Mutu si l-a omis pe golgeterul Marius Niculae, dar l-a adus pe Marian Pleasca de la Pandurii.

“Niculae este un jucator care nu se integra in strategia noastra pentru aceste meciuri. Mutu nu a jucat decat in ultimul meci  al echipei sale pentru ca a fost suspendat”, a explicat selectionerul. Romania va juca doua meciuri amicale, pe 11 noiembrie, la Liege, cu Belgia, iar pe 15 , la Altach (Austria), cu Grecia.

author avatar
Sebastian Stan
119 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger