AcasăSPORTPique si Shakira, santajati de menajera

Pique si Shakira, santajati de menajera

Pique si Shakira, un cuplu unit chiar si in fata unor asemenea scandaluri

In saptamana premergatoare celui mai asteptat meci de fotbal din lume, Real Madrid – FC Barcelona, Gerard Pique isi vede numele tarat intr-un nou scandal cu iz monden.

Pique si Shakira, un cuplu unit chiar si in fata unor asemenea scandaluri

In loc sa fie preocupat de duelurile pe care le va avea cu portughezul Cristiano Ronaldo, iubitul Shakirei trebuie sa faca fata unui santaj ordinar. O fosta menajera a cuplului i-a anuntat pe cei doi ca are in posesia sa o caseta cu inregistrari video ale unei partide de sex, evident, protagonisti fiind Pique si Shakira. Diario Vasco scrie ca, foarte probabil, fosta menajera ar fi montat in dormitorul conjugal o camera de filmat, pe care ulterior a surprins imaginile in cauza. Conform sursei citate, fotbalistul Barcelonei a fost amenintat ca imaginile vor fi facute publice daca nu plateste cateva sute de mii de euro! Situatia este oarecum similara cu cea traita de Mathieu Valbuena, internationalul francez santajat chiar de coechipierul Karim Benzema.
In Spania, publicarea pe Internet a unor astfel de filmulete se pedepseste cu inchisoarea de la 1 la 5 ani, dar in America de Sud sunt tari in care legislatia nu prevede niciun fel de sanctiuni pentru publicarea unor asemenea inregistrari. Gerard Pique si Shakira sunt impreuna de cinci ani si au doi baietei.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
311 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger