AcasăSPORTPinalti tuna si fulgera la adresa campionilor: "Steaua ne-a facut de la...

Pinalti tuna si fulgera la adresa campionilor: „Steaua ne-a facut de la brau in jos!” (VIDEO)

Steaua Bucuresti, campioana en-titre a Ligii I, a debutat cu o victorie chinuita in noul sezon, 2-1 pe teren propriu, cu Ceahlaul Piatra Neamt, intr-un meci disputat sambata seara, pe Stadionul „Steaua”.

Trupa lui Laurentiu Reghecampf parea sa nu aiba probleme, dupa ce Adi Popa si Georgievski au facut 2-0 inca din minutul 27. Totusi, prima reusita a campionilor a venit in urma unui offside flagrant nesemnalizat la autorul golului.

Veteranul Emil Jula a redus din diferenta inainte de pauza, iar Ceahlaul a pus mari probleme Stelei in repriza a doua, nemtenii fiind la un pas de a da lovitura in Ghencea.

Probabil Ceahlaul ar fi putut pleca cu un punct de la Bucuresti, daca se acorda penalty la o interventia neregulamentara a lui Latovlevici in propriul careu. E drept, si Steaua a avut un penalty neacordat in prima repriza, cand unul dintre fundasii nemteni a oprit cu mana o minge centrata de Latovlevici.

Steaua – Ceahlaul s-a incheiat 2-1 si oficialii trupei din Ghencea se gandesc acum la accidentarea suferita de Chiriches inaintea intalnirii, fundasul acuzand o leziune musculara ce l-ar putea tine o perioada indelungata departe de gazon.

Vasile Miriuta, antrenorul nemtenilor, nu a comentat arbitrajul, probabil pentru a nu-l supara pe Laurentiu Reghecampf, bunul sau prieten, inaintea unei perioade complicate pentru trupa din Ghencea.

Totusi, Gheorghe „Pinalty” Stefan, presedintele de onoare al nemtenilor, a avut cuvinte dure la adresa Stelei. „Noi am jucat de la egal la egal cu Steaua. Daca nu erau greselile de arbitraj altul ar fi fost scorul. De ce nu gresesc arbitrii si in favoarea noastra? Asta e, se poate spune ca Steaua ne-a facut de la brau in jos” a fost anuntul razboinic al lui Gheorghe Stefan.

Sursa foto: steauafc.com

[youtube]59nI1yiZCEE[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
329 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger