AcasăSPORTPilotul de Formula 1 Lando Norris, victima finalei EURO 2020. Cum a...

Pilotul de Formula 1 Lando Norris, victima finalei EURO 2020. Cum a rămas fără un ceas de 47.000 €

Formula 1 Lando NorrisPilotul de Formula 1 Lando Norris, victima finalei EURO 2020. Cum a rămas fără un ceas de 47.000 €

În afara jucătorilor din naţionala Angliei, finala EURO 2020, câştigată de Italia, a mai avut o „victimă”: pilotul de Formula 1 Lando Norris.

Acesta din urmă, prezent în tribunele de pe Wembley, a fost tâlhărit după meci, în timp ce se îndrepta spre mașină. tânărul de 21 de ani se îndrepta spre mașina sa McLaren aflată într-o parcare privată a stadionului Wembley, după terminarea meciului, când a fost atacat de doi bărbați.

Lui Norris i-a fost furat ceasul de la mână, un model Richard Mille în valoare de 47.000 de euro.

McLaren a remis un comunicat

Echipa îl susține pe Lando și suntem convinși că fanii Formula 1 ni se vor alătura pentru a-l încuraja pentru Marele Premiu din weekend. Întrucât a devenit o situație investigată de poliție nu putem face alte comentarii”, se mai arată în comunicatul McLaren.

Au existat martori la tâlhărie, iar incidentul este investigat de poliție. Pilotul n-a fost rănit.

Altfel, a fost haos înainte, în timpul şi după ultimul act al turneului EURO 2020. Poliția a arestat peste 50 de persoane la stadionul Wembley, după ce suporterii s-au bătut între ei și au rupt cordoanele de securitate înainte de începerea partid.

author avatar
Andrei Ștefan
372 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger