AcasăSPORTPierde si numele „Steaua”?

Pierde si numele „Steaua”?

Gigi Becali lupta sa pastreze ce este in proprietatea lui

Inca un proces pentru Gigi Becali si tot cu Clubul Sportiv al Armatei pe post de reclamant. De data aceasta, CSA vrea ca instanta sa-i interzica latifundiarului sa se mai foloseasca de numele „Steaua”!

Gigi Becali lupta sa pastreze ce este in proprietatea lui

Cu toate ca, la nivel declarativ, MApN da de inteles ca vrea sa face pace, actiunile CSA arata cu totul altceva. Ieri, Becali a mers la Tribunalul Bucuresti, acolo unde magistratii au judecat cererea „militarilor”. „Pierdem timpul tuturor, facem procese degeaba”, si-a inceput tirul omul de afaceri. In viziunea lui Gigi, Steaua nu poate fi decat una singura, adica echipa pe care o patroneaza el in prezent! Totusi… „Sa zicem, prin absurd, ca nu mai exista Steaua. Ce se intampla apoi? Va spun eu: nu va mai exista nicio echipa romaneasca in cupele europene, pentru ca dispare coeficientul de tara. Ei nu vor echipa romaneasca in Champions League, ei vor dusmanii si rautati”.
Conform celor relatate de fostul europarlamentar, „avocatul CSA
a zis in motivarea pentru care m-a dat in judecata ca Becali, infractorul si puscariasul, a adus prejudiciu si nu vor sa isi mai asocieze numele cu mine. Pai, eu am adus 200 de milioane de euro in Tara Romaneasca, bani din Europa! Sa arate cum am distrus eu echipa (…) Ei au jumulit echipa, iar eu am venit, am platit datoriile si am dus-o in cupele europene”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
130 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger