Piei, drace!

Momentul care a declansat scandalul la meciul "U"Cluj - CFR

Am fost pe cale sa ma crucesc atunci cand un fan al Rapidului mi-a spus dupa un meci pierdut cam bizar de cei de sub Podul Grant ca in fotbalul nostru si-a varat dracul coada! Nu-mi venea sa cred ca supusii lui Scaraotchi isi fac veleatul si prin Liga lui Mitica. Dar iata ca in ultimul timp s-au intamplat atatea lucruri stranii, incat am inceput sa-i dau dreptate impatimitului giulestean.

Momentul care a declansat scandalul la meciul "U"Cluj - CFR

Daca luam in discutie meciul de saptamana trecuta de la Cluj dintre Universitatea si CFR, constatam cu surprindere ca s-au produs cateva ciudatenii care ne fac sa credem ca,  intr-adevar, dracu’ si-a bagat coada! Prima oara necuratul a actionat folosindu-se de mainile unor suporteri de-ai studentilor, care, atunci cand Cadu se pregatea sa execute lovitura de la 11 metri, dictata corect de arbitrul intalnirii, l-au orbit cu razele produse de laserele proprietate personala. Mai apoi, Michiduta si-a varat prelungirea posterioara atunci cand fotbalistul lui Paszkany s-a dus sa se bucure de reusita sa in fata fanilor lui Walter. Dupa aia, necuratul si-a bagat vertebrele sacrale in capul masliniului bataus Bornescu. Acesta, nitam-nisam, a sarit parleazul la Cadu si i-a umflat cativa pumni, facandu-l groggy! Dar impielitatul nu s-a lasat. L-a plesnit cu coada lui pe nefericitul arbitru Alexandru Tudor, care, inspaimantat de perspectiva de a ajunge intr-unul dintre cazanele iadului, i-a aratat cartonasul rosu lui Cadu, fara a exista motiv nici macar pentru cel galben, iar apoi a oprit jocul in minutul 27, trimitandu-i fara regrete pe toti acasa. Utilizand in continuare anexa cu pamatuf a corpului, diavolul l-a atins pe masorul „sepcilor rosii”, care, ca un las, i-a aplicat pe la spate, in drum spre cabine, un baros de pumn portughezului din echipa ceferista, caruia astfel i-a oferit posibilitatea sa vada cum arata stelele verzi in Romania. Nu mai departe de vineri, dracul si-a varat cu prisosinta coada in onor Comisia de Disciplina, care a hotarat rejucarea meciului de la scorul de 0-0, in ciuda faptului ca tabela arata la intreruperea partidei 1-0 in favoarea CFR Cluj! Mai mult, „judecatorii” fotbalului nostru au parafat si doua etape de suspendare molestatului Cadu, chit ca omul n-a facut nimic impotriva regulamentului. In schimb, lui Bornescu, cel care a produs scandalul, i-a aplicat aceeasi pedeapsa. Se vede treaba ca Aghiuta le-a bagat coada paroasa in ochi celor de la aceasta comisie, care au parut ca judeca situatiile cu freza, si nu cu ce se afla sub ea. Rusine, domnilor! Dar si joi tuciuriul si-a varat podoaba dorsala la meciul dintre Pandurii si trupa Porumboiului, cand jucatorii celor doua echipe, la un moment dat, cuprinsi de suflul iadului, s-au luat la bataie, iar juvetii au vrut sa se retraga de pe teren. Dar vineri?, ma veti intreba. Pai, vineri dracul si-a introdus coada in fluierul ilustrului necunoscut Catalin Busi din Valcea, care, conducand partida dintre CFR Cluj si Vointa Sibiu, l-a eliminat pe clujeanul Ronny, cu toate ca atacantul de sub Feleac a fost faultat clar in careu de un sibian. Diavolul i-a infipt atunci in capatana cat un dovlecel ideea ca elevul lui Andone ar fi simulat! Vazand atatea ciudatenii in fotbalul nostru, ar fi bine sa ne inchinam si sa strigam: „Piei, drace!”.

P.S. Vineri seara am fost la spectacolul „Piei, drace!”, jucat de trupa lui Arsinel la Teatrul Constantin Tanase. Calificativul: excelent! Distinsii actori joaca in fiecare clipa cu pasiune, punand suflet la toate fazele spectacolului, nu ca rasfatatii de fotbalisti din liga lui Mitica ot Balcesti, care-l cam trag pe dracu’ de coada!

author avatar
Dan Claudiu Tanasescu
153 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger