AcasăSPORTPeyton Manning, cel mai “gugalit” sportiv din lume

Peyton Manning, cel mai “gugalit” sportiv din lume

Fanii lui Manning au incins PC-urile in 2012

Desi se spunea ca fotbalul este religia secolului 21, un studiu arata ca sportivul cel mai cautat pe Internet in 2012 a fost un jucator de fotbal american, Peyton Manning.

Fanii lui Manning au incins PC-urile in 2012

Chiar daca nu se specifica numarul exact de cautari, studiul sustine ca varful s-a atins in luna martie, cand Peyton Manning s-a despartit de Indianapolis Colts, grupare pentru care a evoluat timp de 14 ani. In aceeasi luna, fotbalistul a semnat un contract valabil pe cinci sezoane cu Denver Broncos, care ii asigura un salariu de 20 de milioane de dolari pe an.

Surprinzator, sau poate nu, podiumul celor mai cautati sportivi pe Internet este completat de alti doi americani: jucatorul de golf Tiger Woods si Tim Tebow, quarterback-ul lui New York Jets. Rusoaica Maria Sarapova, lidera din 2011, a retrogradat pe locul 4 in topul cautarilor. Portughezul Cristiano Ronaldo, de la Real Madrid, ocupa abia locul 9 la general, fiind depasit de baschetbalistii Lamar Odom, LeBron James si Kobe Bryant si de jucatoarea de tenis Serena Williams. Top 10 este completat de un alt jucator de fotbal american, Terrell Owens, care momentan este liber de contract.

author avatar
Cristi Ionita
141 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger