AcasăSPORTPetrolul vrea femei si copii in tribune, in loc de huligani!

Petrolul vrea femei si copii in tribune, in loc de huligani!

Martinovici, surprins in momentul reprimarii suporterului de la Petrolul

Oficialii FC Petrolul au anuntat ca vor face recurs la decizia Comisie de Disciplina, care a obligat gruparea ploiesteana sa dispute sase meciuri fara spectatori dupa incidentele de la intalnirea cu Steaua, si vor cere LPF ca la aceste partide femeile si copiii sa aiba acces pe Stadionul Ilie Oana.

Martinovici, surprins in momentul reprimarii suporterului de la Petrolul

„FC Petrolul Ploiesti a luat act de hotararea Comisiei de Disciplina a Ligii Profesioniste de Fotbal in ceea ce priveste sanctiunile dictate in urma incidentelor de la intalnirea cu Steaua Bucuresti: interzicerea organizarii cu spectatori a urmatoarelor sase partide de pe teren propriu, precum si o sanctiune financiara de 60.000 de lei. FC Petrolul Ploiesti va face recurs impotriva acestei decizii si, totodata, va solicita LPF sa permita accesul copiilor si femeilor, pe stadionul Ilie Oana, la meciurile supuse interdictiei dictate in sedinta de astazi”, se arata intr-un comunicat, postat miercuri pe site-ul oficial al clubului prahovean.

Comisia de Disciplina a hotarat, miercuri, ca echipa Petrolul Ploiesti sa joace sase meciuri fara spectatori si sa piarda partida cu Steaua prin forfait, in urma incidentelor care au avut loc la partida din etapa a XIII-a a Ligii I. De asemenea, membrii Comisiei de Disciplina a LPF au decis ca gruparea din Ploiesti sa primeasca o penalitate financiara de 60.000 de lei.

Meciul Petrolul Ploiesti – Steaua a fost suspendat, duminica seara, la scorul de 0-2, dupa mai multe incidente ce au avut loc in prima repriza.

Un suporter al echipei Petrolul Ploiesti a intrat pe teren in minutul 41 al partidei cu Steaua, l-a lovit cu pumnul in fata si l-a scuipat pe fundasul stelist George Galamaz. Mai multi jucatori ai Stelei l-au lovit cu picioarele pe fanul care a patruns pe teren, in incercarea de a-l imobiliza. Dupa ce fortele de ordine au calmat spiritele si l-au retinut pe suporterul respectiv, arbitrul Robert Dumitru a eliminat doi jucatori stelisti, pe Martinovici si pe portarul Stanca, pentru loviturile aplicate fanului ploiestean. Meciul a fost reluat, dar in scurt timp o petarda aruncata din tribune l-a ranit pe portarul stelist Tatarusanu, care intrase in locul lui Stanca. Dupa acest nou incident, arbitrul a decis oprirea partidei.

George Galamaz a fost diagnosticat, luni dimineata, cu o fractura de os zigomatic si va avea nevoie de un repaus de cel putin 45 de zile.

In urma cercetarilor, anchetatorii au stabilit ca in timpul desfasurarii partidei de fotbal Dragos Petru Enache, aflat in tribune, a patruns pe terenul de joc si l-a lovit cu un obiect contondent pe fotbalistul stelist George Galamaz.

Un alt suporter al echipei de fotbal Petrolul Ploiesti, care duminica seara a incercat sa intre pe teren la meciul dintre Petrolul si Steaua Bucuresti, a fost identificat, el urmand sa fie amendat si sa primeasca interdictia de a intra la competitii sportive in urmatorii doi ani.

 

author avatar
Ciprian Purice
351 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger