AcasăSPORTPetrolul - Partizan, amical cu anomalii

Petrolul – Partizan, amical cu anomalii

Bornescu a aparat prima data pentru Petrolul

„Gazarii” au folosit intre buturi un jucator care se afla sub contract cu alta echipa si au permis accesul publicului pe stadion, prilej pentru fani sa ceara eliberarea din arest a huliganului Dragos Enache.

Bornescu a aparat prima data pentru Petrolul

Cu toate ca nu a fost legitimat, ex-rapidistul Mircea Bornescu si-a facut debutul in tricoul prahovenilor la partida amicala FC Petrolul – Partizan Belgrad.

Pompiliu Stoica a fost liderul din teren al prahovenilor

Campioana Serbiei a fost invinsa, la Ploiesti, cu 1-0 (gol Oprita), meci care a consemnat doua anomalii: 1. Bornescu – aflat sub contract cu grecii de la Kavala – a intrat pe teren desi nu este, inca, jucatorul Petrolului, „gazarii” asteptand ca UEFA sa permita inregistrarea transferului la FRF; 2. clubul gazda a permis galeriei sa intre pe stadion si sa scandeze impotriva Stelei, dar si pentru eliberarea din arest a lui Dragos Enache, huliganul care l-a batut pe George Galamaz in urma cu doua saptamani. Altfel, antrenorul Petrolului este nemultumit de sanctiunile primite dupa meciul cu Steaua si ameninta cu represalii.

Intrarile tari nu au lipsit din acest meci

„Cred ca sanctiunea de sase etape nu este statutara, acum, noi suntem aratati cu degetul si dati drept exemplu negativ. Daca trebuie sa facem show ca sa fim si noi bagati seama, atunci vom face!”, a declarat „Vivi” Rachita, care s-a referit si la meciul cu Partizan: „Sunt bucuros pentru rezultat, dar trist pentru ca echipa nu va avea aportul fanilor la meciurile din campionat”.

Putini spectatori au venit la "amicalul" de sambata
author avatar
Laurentiu Teodorescu
861 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger